Ne demek?



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir sınıf ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir tasarruf kayranına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın anayasa taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına çalışmak için tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu birlikdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt kucakin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile yazılan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Bu alanda veya sair bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface mideindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı şu demek oluyor ki implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Kalıt Mealı ve C# Class Encapsulation derslerim ciğerin hazırladığım infaz içerisinde Interface konusu da ekleyeceğim.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört anayasa ilkesi şunlardır:

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlar. Hemen çabucak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir ana derslik

ile C# Object Kullanımı aldığınız muta string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken nazarıitibar ederseniz eğer o string veriyi doğruca olarak boxing yapmaktasın.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız amma meselelemleri yazmayız. Konstrüksiyonlmasını istediğimiz sorunlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine edipız.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan yahut sol'dan makaslamaklmasını ayarlar.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne demetlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya yetişek aracılığıyla belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *